Київстар почав двічі на місяць знімати абонплату: чим зумовлений “подвійний” тариф?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Київстар вважається лідером за кількістю абонентів в Україні. Їхня інфраструктура є практично у кожній області, а відповідно й клієнти теж. Дуже часто останні скаржаться на даного оператора. Весь негатив, як і позитив найчастіше можна побачити на сторінці організації у соціальній мережі Фейсбук. Відтак, днями, саме у Фейсбуці з’явився негативний відгук однієї з клієнток. Жінка поскаржилася, що компанія двічі зняла з рахунку абонентську плату за тариф. А через те, що зараз Київстар не пропонує нічого дешевше ніж 150 гривень за 4 тижні, то й сума вийшла чимала. Як так трапилося? Що на це відповіли у Київстарі? І як уникнути подібних витрат?

У Київстарі знайшли логічне пояснення, тому що трапилося

Жінка у якої двічі зняли абонплату звернулася до компанії з вимогою компенсувати їй зайві витрати, а також моральні збитки. На це в Київстарі відповіли, що ймовірно таке трапилося через перехід клієнтки на інший тарифний план. Часто українці хочуть перейти на інший план в день закінчення місячної абонплати за старим тарифом. Якщо не зробити це вчасно, то може знятися абонплата за старий тариф, яким абонент вже не хоче користуватися, і одночасно за новий, на який особа вирішила перейти. Так вийшло й у цьому випадку. Тобто зі слів консультанта, компанія цілком законно зняла кошти. Водночас в Київстар обіцяли подумати, чи можна щось зробити й повернути кошти за тариф, від якого клієнтка вже відмовилася.

Київстар запустив патріотичну лінійку тарифів

Й до теми, компанія запустила патріотичну лінійку тарифів, куди входить три різні тарифні плани вартістю від 175 до 350 гривень. У компанії заявили, що здешевити тариф можна, відмовившись від частини його наповнення. Для цього потрібно звертатися до відділень оператора, або телефонувати на гарячу лінію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.