Нова функція WhatsApp захистить вас від спаму та телефонних шахраїв

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники ресурсу WABetaInfo, який відстежує всі зміни, що відбуваються з WhatsApp, опублікували свіжий інсайд. Дуже скоро в месенджері з’явиться нова функція, за допомогою якої користувач зможе ділитися своїм профілем з іншими контактами, не розкриваючи номер телефону.

Нововведення дасть змогу прив’язати до свого профілю унікальне посилання або юзернейм. Досить написати людині свій нік, і вона зможе легко знайти потрібний профіль у WhatsApp, щоб з вами зв’язатися. Подібна фіча, до речі, ідентично реалізована в тому ж Telegram і Discord.

Активуватися функція буде за бажанням, а знайти її можна в налаштуваннях програми в розділі “Обліковий запис”. Усі чати також будуть захищені наскрізним шифруванням, але чи зможе користувач якось обмежити пошук за своїм користувацьким ніком – поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що нова функція допоможе зберегти приватність і дасть змогу не світити свій номер будь-кому. А отже, і нав’язливого спаму в повідомленнях, і дзвінків від різних розвідників надходитиме менше. Що стосується точної дати випуску апдейта, то вона поки що під питанням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.