Новини України та Світу

Експерт спрогнозував, що до 2032 року людство відмовиться від смартфонів

Share

За передбаченням директора по цифровим продуктам групи Veon, Джорджа Хелда, через 9 років людство відмовиться від смартфонів, оскільки з’являться ще більш просунуті технології, а ці пристрої стануть застарілими.

Хелд пояснює, що в сучасному світі мобільні пристрої використовуються переважно для аутентифікації користувача та передачі інформації. Однак, він вважає, що в майбутньому ідентифікація людей може бути здійснена за допомогою обличчя, відбитків пальців або голосу. Щодо передачі інформації, її можна буде проєктувати на стіну або дзеркало за допомогою IoT-датчиків (IoT – Internet of Things, “інтернет речей”).

“Отже, через 9 років смартфони стануть застарілими технологіями, якими ми не будемо користуватись. Ми, як люди, зможемо замінити їх. Наприклад, якщо бабуся загубиться в центрі міста, їй не потрібно буде дзвонити кудись. Вона зможе просто запитати від стіни: “Як мені дістатися додому?” і стіна покаже їй маршрут зі стрілкою”, – прогнозує Хелд, роблячи футуристичні припущення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хелд доходить висновку, що смартфони та вживлювані чіпи, нарівні з іншими застарілими технологіями, втратять свою актуальність протягом найближчих кількох років, і їх використання перестане бути потрібним. Це спричинено настанням нових, більш просунутих технологій, які змінять підхід до спілкування та обміну інформацією. Цей футуристичний прогноз Хелда підкреслює, як швидко розвивається цифровий світ та які інновації ми можемо очікувати у майбутньому.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

View Comments

  • Я 30 років назад бачив людей які запитували у стіни як добратися додому, і зараз можна частенько їх бачити.

    • У 90-ті, якщо хтось йшов по вулиці і голосно розмовяв, то був міський божевільний. У 0-ві, це був прохожий з блютусом. Зараз це міський божевільний з блютусом ...

  • А якщо стінкою користуватись не одна людина буде а декілька то бабуся може заплутатись в маршруті а інші люди можуть заплутатись о цікавої інформації то краще мати скляні смартфони, які не мають рамку та підборіддя

  • А якщо стінкою користуватись не одна людина буде а декілька то бабуся може заплутатись в маршруті а інші люди можуть заплутатись о цікавої інформації то краще мати скляні смартфони, які не мають рамку та підборіддя а ще краще зробити беспроводні колонки які будуть вбудовані екрани

  • povna majačnja, tak šče j cytujete kljatogo djad'ka z veon, jaka zasnovana rosijanynom. vy typu vzagali ne perevirjajete ščo vy pyšete? aby prykol'no bulo?

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Huawei Pura 70 Ultra став найкращим у світі камерофоном за версією DxOMark

    Фахівці DxOMark протестували основну камеру Huawei Pura70 Ultra і за підсумками великого дослідження поставили її…

    09.05.2024

    Apple вигадала дуже вишукану упаковку для свого нового продукту

    Після вчорашньої презентації нових планшетів Apple та аксесуарів до них, у мережі продовжують з'являтися приховані…

    09.05.2024

    Як зарядити телефон без електрики: 12 простих способів

    Тотальне вторгнення Російської Федерації та регулярні обстріли наших сіл і міст ворожими безпілотниками та ракетами…

    08.05.2024

    Е-кабінет для військовозобов’язаних запустять у червні: які дані у ньому будуть

    В Україні електронний кабінет військовозобов'язаного планують запустити на початку червня 2024 року. Про це повідомила заступниця голови Міноборони Катерина…

    08.05.2024

    Які смартфони Motorola мають отримати Android 15

    15 версія Android ще не вийшла, але автори порталу Gizmochina вже підрахували, які пристрої Motorola…

    08.05.2024

    Apple запатентувала конструкцію шарніру для складаного iPhone

    Ще у жовтні 2023 року Apple подала заявку на патент, який описує конструкцію шарніру для…

    08.05.2024