“Мобільне рабство”: абоненти Vodafone не витримують

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Абоненти Vodafone обурені систематичним подорожчанням мобільного зв’язку. Про це свідчить коментар під публікацією мобільного оператора на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook .

Підвищують ціни тим, хто регулярно платить

Українець поскаржився, що для абонентів, які регулярно поповнюють рахунок також регулярно та підвищують вартість тарифного плану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той же час він обурений, що різні заохочення у вигляді знижок надаються клієнтам, які рідше вносять абонплату або зовсім не роблять цього. Абонент зазначив, що не готовий терпіти такі умови обслуговування і має намір перейти до іншого оператора.

«Дивні пропозиції у вас, коли людина справно поповнює рахунок їй тільки всі тільки дорожче пропонують, а якщо не поповнює то й дешевше можливо, те саме і з вибором тарифу, слава Богу у нас скасували мобільне рабство і можна на дешевший перейти до іншого оператору, якщо рідного вибору не надають», — обурився абонент.

Співробітники Vodafone поспішили відповісти на невдоволення клієнта та запевнили, що подібні подарунки періодично надаються різним категоріям клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.