Названо найбільш затребувані кольори смартфонів серед українських користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При купівлі мобільного пристрою українські споживачі віддають перевагу традиційним забарвленням. Частина користувачів віддає перевагу смартфонам у кольорах з поетичними описами. Про це свідчать результати дослідження Realme.

Проведене соцопитування показало, що 25% респондентів купують смартфони в чорному кольорі. Перевагу синім і металевим забарвленням віддають 14% опитаних. Білий колір особливою популярністю в українців не користується. Він подобається лише 6% учасників опитування. По 8% користувачів готові придбати апарати в більш рідкісних кольорах – перламутровому, фіолетовому та зеленому.

Останнім часом українські користувачі стали частіше купувати смартфони з поетичними назвами забарвлень на кшталт “вогненний червоний” або “галактичний чорний”. Понад 50% учасників опитування зізналися в тому, що вони позитивно ставляться до подібних назв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що для 70,2% респондентів колір не є вирішальним аргументом під час вибору смартфона. Переплачувати за апарат вподобаного кольору готові лише 14% учасників опитування.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.