Які тарифи вибрати для пенсіонерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні оператори мобільного зв’язку пропонують своїм абонентам лише комплексне обслуговування. З балансу знімають визначену суму і нараховують хвилини, інтернет, смс. Багато абонентів шукають найдешевші пропозиції для себе або своїх рідних.

Всі тарифи для пенсіонерів від Київстар

Оператор пропонує одразу 2 пакети з різним наповненням і ціною для людей поважного віку та з інвалідністю. Під’єднати їх можна тільки у фірмовому магазині з паспортом (вік понад 60 років) або документом, що підтверджує інвалідність:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. «Любов до батьків». За 125 гривень є 5 ГБ, 50 хвилин та смс в межах України.
  2. «Любов до батьків Домашній» за 175 грн містить 7 ГБ інтернету, по 75 повідомлень та хвилин на номери всередині країни.

Також обидва комплекси мають безліміт в мережі Київстар та 40 застосунків без зняття мегабайтів, зокрема соцмережі, месенджери, освітні програми тощо. На вибір до кожного пропонується суперсила – це одна додаткова послуга, яку можна безплатно замовити.

Всі тарифи для пенсіонерів від Водафон

Vodafone не позиціює окремі пакети для людей, які вийшли на пенсію. Проте можна обрати варіанти, як на передплаті, так і за контрактом:

  1. «Juice Start» – тариф з найнижчою вартістю, який оформляється без паспорта. За 180 гривень на 4 тижні надається безліміт у 38 застосунках, 15 Гігабайтів, 800 хв на всі мережі всередині України.
  2. «Red Start» можливо придбати лише з документами. Акційна вартість на перші 3 місяці – по 150 грн. Починаючи з 4-го місяця – по 175 гривень. За цю суму нараховують 20 ГБ, необмежені розмови у Водафон, по 200 смс та хвилин в межах нашої держави.

В обох випадках можливо зекономити, оформивши послугу «Рік без абонплат». Ви оплачуєте 11 місяців відразу, отримуючи 12 в подарунок.

Поповнити баланс для замовлення цієї чи іншої пропозицій зручно на iPay.ua. За посиланням https://www.ipay.ua/ru/bills/popolnit-schet-vodafone-cherez-internet вкажіть номер телефону та суму, сплатіть через Apple Pay, Google Pay, Masterpass чи введенням даних платіжної картки.

Всі тарифи для пенсіонерів від Лайфсел

Lifecell також не розділяє пакети по віку, проте надавши документи при оформленні, можна зменшити витрати на мобільний зв’язок:

  1. «Просто Лайф» – стандартною вартістю 160 грн, після персоніфікації 140 гривень, якщо переносити з іншої мережі – 90 грн. Входить 300 хвилин розмов та 8 ГБ.
  2. «Шкільний Лайф» – 150 гривень без виконання різних умов. Є 7 гігабайтів та безліміт в мережі оператора, на 2 обраних номери (не Лайфсел) також діє безліміт.

У кожному пакеті необмежене користування деякими застосунками та економія з «Тарифною підпискою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.