В “Дії” додали нову функцію, проте доступна вона не всім

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці мають унікальну можливість скористатися новою інноваційною послугою в Додатку “Дія”. Тепер ви можете зареєструвати свою нерухомість, чи то дім, квартира або гараж, без необхідності витрачати багато часу на черги та бюрократичні процедури. Завдяки лише кільком простим крокам, все може бути зроблено швидко та зручно.

Зверніть увагу, що наразі ця послуга доступна мешканцям Закарпатської, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей, а також мешканцям міста Луцьк.

Ця реєстрація має значний плюс – вона надає повний захист вашої нерухомості від шахрайства. Коли ваші дані занесені до електронного реєстру, ніхто не зможе підробити документи з метою незаконного перехоплення вашого майна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як скористатися цією послугою? Процес дуже простий. Після авторизації в Додатку “Дія” ви переходите до розділу “Послуги”, потім обираєте “Земля, будівництво, нерухомість” та “Державна реєстрація прав на нерухоме майно”. Надалі вам потрібно заповнити необхідну інформацію у системі, додати скан-копії документів та підписати електронним підписом. Генерація підпису можлива в Додатку “Дія” або у вашому мобільному банкінгу, наприклад, у Приват24.

Зверніть увагу, що для отримання коштів за програмою єВідновлення також потрібно зареєструвати нерухомість у Додатку “Дія”.

Оформлення карток для єВідновлення можливо в декількох банках. Ви можете звернутися до найбільших та найвідоміших банків в Україні або вибрати менш популярні варіанти. Оформлення картки обов’язкове, оскільки кошти зможуть бути витрачені лише безготівковим шляхом. Партнерами програми є переважно будівельні та меблеві магазини та інші подібні заклади.

Тепер ви можете без турбот отримати захист своєї нерухомості та скористатися послугою реєстрації в Додатку “Дія”. Не гайте часу на надмірні процедури та бюрократію – зробіть все швидко та зручно у кілька кліків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.