Пошук людей у WhatsApp назавжди зміниться: нова функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У “зеленому” месенджері з’являться нові імена – це унікальні ніки, які користувач встановлює у себе в профілі. Наразі у WhatsApp є можливість лише встановити публічне ім’я та прізвище – саме його бачать у шапці профілю. Однак за допомогою ПІБ не можна знайти людину в “Вотсапі”.

Унікальний і неповторний юзернейм потрібно придумати самому. Він завжди починатиметься з символу “@”, а написати його можна тільки латиницею. Ви зможете передати свій нікнейм іншій людині, щоб вона потім знайшла вас у WhatsApp.

WhatsApp сильно відстає від Telegram. Для порівняння, у “телезі” нікнейми і можливість обміну контактами без номера телефону з’явилася аж у жовтні 2014 року!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нововведення все ж корисне – не потрібно буде розкривати стороннім свій номер телефону. Також функція дає змогу спілкуватися з тими, кого немає в списку контактів. Експерти з WABetaInfo повідомляють, що листування все одно буде захищено наскрізним шифруванням, навіть якщо номер телефону не записаний у телефоні.

Додати нік можна через WhatsApp – “Налаштування” – “Профіль” – “WhatsApp нікнейм”. Поки що функція доступна в бета-версії месенджера для Android. Незабаром нікнейми з’являться у всіх користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.