Стосується всіх, хто має квартиру, будинок чи гараж: у «Дія» запустили важливе оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Громадяни, які мають квартиру, машину або інший вид нерухомості, має можливість зареєструвати нерухомість на порталі «Дія» лише у кілька кліків.

Згідно з інформацією, тепер сервіс доступний для мешканців Закарпатської, Київської, Дніпропетровської, Львівської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької та Чернігівської областей, а також для мешканців міста Луцьк.

Реєстрація підтверджує, що ви законний власник майна і ніхто не має права привласнити вашу нерухомість. Після того, як ви внесли всю необхідну інформацію в електронний реєстр, дані про нерухомість точно нікуди не зникнуть, крім того, їх не зможуть підробити шахраї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки нововведенню не доведеться мучити себе походом всіма кабінетами за довідками. Наприклад, раніше необхідно було тричі приходити до державних органів, щоб отримати необхідну послугу. Тепер все стане набагато просто – кілька кліків і заявку онлайн вже відправлено.

Варто зазначити, щоб отримати виплату згідно з програмою єВідновлення, необхідно зареєструвати житло у Державному реєстрі речових прав. А зробити це легко та просто на тому ж порталі «Дія».

Реалізували цю послугу спільно з Міністерством юстиції України за підтримки Програми EGAP Фонду Східна Європа, яка фінансується урядом Швейцарії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.