YouTube почне показувати на телевізорах 30-секундну рекламу, яку не можна буде пропустити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перегляд YouTube на телевізорі стане набагато виснажливішим. Google офіційно оголосила, що почне показувати довгі рекламні ролики перед початком відтворення відео, які до того ж не можна буде пропустити.

Наразі планують показувати 30-секундну рекламу на всіх популярних платформах для Smart TV. У такий спосіб компанія хоче не лише заробити більше грошей з переглядів, а й змусити користувачів перейти на платну підписку, оскільки для власників YouTube Premium такої нав’язливої реклами не буде.

Що ще гірше, в YouTube на Smart TV з’явиться реклама при зупинці відтворення (функцію назвали “Pause Experiences”). Коли ви поставите ролик на паузу, він буде згорнутий, а основну частину екрана заповнить реклама. Вона зникне лише тоді, коли відтворення відео продовжиться, або рекламу вимкнуть вручну – на щастя, тут ця можливість поки що доступна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Такі зміни – це продовження агресивної політики Google щодо збільшення прибутку з інтернет-реклами. Кілька днів тому компанія оголосила, що люди, які використовують інструменти блокування реклами на комп’ютерах, втратять можливість дивитися відео в YouTube (поки не відключать ці плагіни).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.