“Київстар” підвищив ціни на ще один популярний тариф

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Київстар» 16 травня запустив оновлену «патріотичну» лінійку тарифів підписки LOVE UA, яка стане основною пропозицією (у сегменті prepaid) оператора щонайменше на залишок 2023 року.

Тепер доведеться платити до 330 грн за 4 тижні

Якщо коротко, оновлені тарифи відрізняються розширеним наповненням та, звичайно, підвищеною абонплатою. Тепер залежно від тарифу абонплата складає від 190 до 330 грн. за 4 тижні замість 150-275 грн. у минулорічній лінійці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основні умови

Оновлена ​​лінійка LOVE UA представлена ​​трьома основними тарифами: LOVE UA Світло , LOVE UA Пісня , LOVE UA Сила зі збільшеним обсягом пакетних послуг – більше хвилин для дзвінків на інші мережі та/або додаткові гігабайти інтернету, в тому числі і в роумінгу .

Для більшої зручності ми звели інформацію про ключові умови цих тарифів на зображенні:

Окремо пропонується тариф ВСЕ РАЗОМ Сила , в який входить все, що є в LOVE UA Сила, та додатково ще послуга домашнього інтернету за ту саму абонплату.

А ще «Київстар» зазначає, що прислухається до побажань своїх абонентів і впроваджує нові функції, як можливість зробити тариф бюджетнішим з опцією «Суперсила Економія» (можна здешевити LOVE UA Пісня до 140 грн/4 тижні в обмін на скромніший пакет) або зберегти невитрачені гігабайти трафіку на наступний період (у тарифі ВСІ РАЗОМ Сила).

Підключити чи перейти на нові тарифи вже можуть усі бажаючі самостійно у фірмовому додатку «Мій Київстар», на сайті компанії, за номером 477*1 або у будь-якому магазині оператора.

Наприкінці квітня “Київстар” провів чергову хвилю підвищення цін у тарифах, де ціна не змінювалася від 1,5 до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.