Дешеві тарифи “Київстару” виявилися заманухою – деталі

Виявилося, що обіцяні "дешеві" тарифи можуть бути просто гарною приманкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія “Київстар”, яка користується великою популярністю серед мешканців центральних та західних областей нашої країни, а також серед самих киян, продовжує подавати неприємні “сюрпризи” своїм абонентам.

Цього разу українець розповів, як із обіцяних 87 гривень за пакет послуг довелося кілька разів заплатити 175 гривень. Ось такий зиск виходить у компанії “Київстар” для старих клієнтів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного абонента оператора “Київстар” на порталі для відгуків Otzivua.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Був на тарифі 135 грн, з наступного місяця Київстар повідомив про підвищення вартості тарифу до 175 грн. Через систему “Мій Київстар” зайшов до списку доступних тарифів, щоб вибрати більш дешевий, знайшов за 87 грн акційний на перший місяць.

При спробі підключити видало повідомлення, що недостатньо грошей на рахунку треба спочатку поповнити рахунок. Поповнив рахунок та знову спробував підключити новий тарифний план, але його вже не було у списку тарифів.

Оскільки вибору не було, то підключив тариф за 175 грн, гроші зняло миттєво, але тариф так і не підключило. Минуло два дні, тариф не підключило. Звернулися до центру надання послуг Київстар. Там порекомендували поповнити ще на 87 грн, щоб підключило перший тариф та повідомити оператора, щоб створив заявку на повернення коштів 175 грн. Так і зробили, поповнили на 87 грн., тариф підключило.

Зателефонували до оператора, він відмовився створювати заявку. На запитання, чому зняло 175 грн, і не надано тарифу, він не зміг пояснити. Було багато відмазок. Ось таке ставлення до постійного клієнта, дякую Київстару. Мабуть перекладатиму всю сім’ю на іншого оператора. Нас у сім’ї 6 клієнтів Київстар уже досить давно.”, – розповів незадоволений клієнт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.