Чого чекати від нового заходу Apple і як він пройде

Компанія Apple опублікувала розклад своєї майбутньої Всесвітньої конференції розробників (WWDC) 2023, яка відбудеться в червні. Саме на ній всі чекають на анонс шолома віртуальної/доповненої реальності компанії, про який чутки ходять вже досить давно.

Захід розпочнеться в понеділок, 5 червня, зі вступного кейноута, на якому Apple, як очікується, оголосить про свої останні оновлення програмного забезпечення, зокрема iOS 17, iPadOS 17, macOS 14, watchOS 10 і tvOS 17. Відвідувачі також зможуть узяти участь у ключовій доповіді “Стан справ із платформами”, на якій буде представлено докладніші відомості про анонси дня.

Крім ключових доповідей, розробники зможуть взяти участь у спеціальних сесіях в Apple Developer Center, хоча зміст цих сесій поки що не уточнюється. На заході відбудеться традиційна церемонія нагородження Apple Design Awards, а також таємничий “Спеціальний вечірній захід” у Caffè Macs, який обіцяє стати головною подією конференції.

За чутками, на WWDC Apple представить довгоочікувану гарнітуру Reality Pro. Очікується, що гарнітура, поряд з новими програмними платформами та інструментами для розробників, буде ще й продемонстрована в дії. Крім того, є припущення, що в розробці перебуває нова версія MacBook Air з великим 15-дюймовим дисплеєм, яка також може з’явитися на WWDC.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.