Новий витік розкриває плани Apple на iPhone, iPad і Mac у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple зарезервувала виробничі потужності заводів з виробництва чіпів. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, йдеться про фабрики TSMC – найбільшого постачальника мікрочипів для девайсів Apple. TSMC збирає SoC для iPhone, iPad і Mac Silicon, і в 2023 році поставки будуть дуже великими.

За заявою інсайдера, Apple зарезервувала 90% всіх виробничих потужностей TSMC під прийдешні анонси – по суті, весь комплекс працюватиме виключно для неї. Найімовірніше, Apple готує по-справжньому значне оновлення своїх iPhone, iPad і Mac у частині “заліза”. Нагадаємо, що TSMC не є власністю Apple: це незалежна компанія, яка виконує підряди від найрізноманітніших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що нові моделі iPhone 15-го покоління отримають новітні чіпи Apple A17, які будуть виконані за 3-нм техпроцесом – технологія повинна підвищити енергоефективність процесорів на 35%, а продуктивність – на 15% порівняно з Apple A16 в iPhone 14 Pro.

Що стосується iPad і Mac, то інсайдери очікують на вихід нової лінійки процесорів Apple Silicon M3 – протягом 2023 року він з’явиться як у комп’ютерах, так і в планшетах Apple (для яких нещодавно були анонсовані повноцінні Final Cut Pro і Logic Pro). Вважається, що SoC M3 будуть вбудовані в MacBook Air і iMac 24 нового покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.