Google змінює пошуковик до невпізнання: більше ніякої видачі з посиланнями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google анонсувала фундаментальні зміни у своєму фірмовому пошуковику. Про це пишуть зарубіжні ЗМІ, зокрема The Wall Street Journal.

Згідно з джерелом, кардинально оновлений пошуковик Google буде представлений на майбутній конференції Google I/O, яка відбудеться 10 травня. Але чейндж-лист відомий вже зараз, і він вражає.

Перш за все, компанія вбудує в пошуковик нейромережу Magi, створену спеціально для цих цілей. У результаті пошук стане набагато більш персоналізованим: він почне враховувати абсолютно всі ваші запити, прочитані і переглянуті раніше матеріали, а також інші дані, які збираються Google в різних додатках і пристроях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ще в пошуковій видачі більше не буде звичних 10 посилань на сторінці – Google відходить від цієї схеми на користь динамічної видачі, яка містить посилання, відеоролики, пости з соцмереж тощо. У результаті пошук буде більш різноманітним і включатиме в себе не тільки класичні статті на веб-сайтах.

Якщо користувач захоче знайти щось, що не має точної відповіді, наприклад, рецепт страви або якийсь побутовий процес (ремонт удома чи в авто), то Google покаже йому більше контенту з соцмереж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.