Мобільний оператор Vodafone-Україна заявив про важливе оновлення для клієнтів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vodafone оновив свою програму самообслуговування My Vodafone для Android та IOS. Він став швидше та простіше у використанні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення компанії.

Стало швидше і простіше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова версія втричі швидша і на 41% легша за попередню.

Розробники зібрали всю важливу інформацію для абонента на головному екрані: статус пакетних послуг, баланс, можливість перевірки підключених послуг та витрат.

В оновленому My Vodafone покращили логіку користування функціями, раніше, щоб дізнатися тариф, необхідно було зробити 4 кліки, тепер лише один.

Також з’явилися нові функції: тепер користувачі зможуть порівняти тарифи, щоб обрати оптимальний або скористатись інтерактивним помічником.

При кожному вході My Vodafone відбувається автоматична перевірка за номером, що дозволяє проаналізувати можливість покращення поточного тарифного плану, ознайомитись з новими послугами та скористатися накопиченими бонусами.

Список нових «фіч», що працюють навіть за відсутності інтернету:

  1. Відображення останньої актуальної інформації.
    Усі дані, що відображаються програмою, зберігаються в локальній базі даних. Цей підхід дозволяє відобразити останні актуальні дані в додатку, якщо неможливо отримати оновлення. Як тільки інтернет з’єднання стабілізується, дані оновлюються автоматично.
  2. Повідомлення про ручне оновлення даних.
    Якщо Інтернет-з’єднання не дозволяє отримати інформацію в будь-якому розділі, користувач побачить повідомлення про помилку завантаження даних та кнопку з можливістю запросити дані власноруч. Така реалізація дозволяє не блокувати можливість здійснити інші операції.
  3. Інформація про відсутність інтернету у додатку.
    Програма завжди реагує на зміну інтернет-з’єднання смартфона та повідомляє про його відсутність користувачеві за допомогою повідомлення.
  4. Локальні хутряні повідомлення.
    Ці повідомлення створюються за розкладом і навіть якщо у користувача зараз інтернет з’єднання відсутнє, він все одно отримає повідомлення. Наприклад, нагадування про те, що якась послуга закінчиться наступного дня.

Робота над оновленням програми тривала протягом року. Усі зміни у програмі створені з урахуванням поведінки користувачів My Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.