Новий MacBook Air може стати величезним розчаруванням для Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал DigiTimes повідомляє, що постачальники Apple щосили нарощують виробництво компонентів для ноутбуків напередодні швидкого анонсу нового 15-дюймового MacBook Air. Вони очікують, що попит на гаджет буде високим, але сама компанія будує більш песимістичні прогнози.

Аналітики та галузеві джерела вважають, що загальні поставки MacBook скоротяться у 2023 році через “розчаровувальні” продажі в першому півріччі. Крім того, новий 15-дюймовий MacBook Air може бути “не таким привабливим порівняно з попередніми ноутбуками бренду”. Можливо, в Apple дотримуються аналогічної думки.

Цікаво, що днями журналіст Bloomberg Марк Гурман розкрив ключові зміни в майбутньому комп’ютері Apple і назвав терміни виходу пристрою. За його словами, єдиними відмінностями великого Air від 13-дюймової моделі стануть збільшена діагональ екрана і акумулятор більшої ємності. При цьому новинка збереже базовий чіп M2 з різними конфігураціями графічних ядер. З такими характеристиками модель навряд чи користуватиметься високим попитом у власників MacBook останніх кількох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що компанія представить його на конференції WWDC 5 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.