Rockstar Games анонсує GTA 6 17 травня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цілком можливо, що до офіційного анонсу нової частини культової гри Grand Theft Auto залишилося всього кілька тижнів. Інсайдери індустрії вже досить давно говорять про те, що Rockstar Games повинна представити шосту частину ГТА у 2023 році. Ба більше, зараз з’явилася інформація, що анонс гри може відбутися 17 травня – під час зустрічі з інвесторами.

Hip Hop Gamer нещодавно опублікував у Твіттері незв’язний ланцюжок речень, супроводжуваний фотографією з генеральним директором Take Two Штраусом Зельником. Він також написав: “Grand Theft Auto 6 назавжди залишиться в пам’яті”, і ми можемо тільки припустити, що він буде частиною гри або, принаймні, з ним поділилися якоюсь інформацією.

Проте, є кілька проблем із цим постом. По-перше, якщо хіп-хоп геймер мав доступ до GTA 6, він, найімовірніше, перебуває під суворим NDA (угода про нерозголошення). Обмін інформацією про гру буде порушенням цієї угоди і може призвести до серйозних наслідків як для нього самого, так і для Take-Two Interactive.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неясно, у чому саме може полягати участь Hip Hop Gamer у грі. Дехто припускає, що він потенційно може бути радіоведучим у грі, враховуючи його досвід роботи в радіоіндустрії. Але знову ж таки, якби це було так, він майже напевно перебував би під NDA.

Незважаючи на ці невизначеності, твіт від Hip Hop Gamer, безумовно, схвилював шанувальників франшизи. Grand Theft Auto – одна з найпопулярніших серій відеоігор усіх часів. Цей тайтл зібрав величезну кількість шанувальників по всьому світу. Фанати з нетерпінням чекають на вихід GTA 6 вже кілька років, але Rockstar Games зберігає мовчання про будь-які подробиці.

Tez2, ще один інсайдер, який часто зливає інформацію про Rockstar Games, повідомив, що щорічне Літнє оновлення для GTA Online може містити тизери про GTA 6. Спекуляції тривають уже кілька років, оскільки ігрове співтовариство все ще чекає на нову гру, через десять років після появи GTA V з її захопливою атмосферою і чудовими заходами сонця над Лос-СаСантосо.

З огляду на те, що з моменту випуску самої останньої основної гри минуло майже десять років, час для офіційного анонсу Grand Theft Auto 6 здається ідеальним. Хоча прогнози дати випуску самої гри варіюються від кінця 2024 до 2025 року. Проте сама перспектива дізнатися більше про цю довгоочікувану гру змушує шанувальників тремтіти від радості.

У міру наближення зустрічі інвесторів 17 травня очікування потенційного анонсу GTA 6 продовжує зростати. Чи зможе Rockstar Games, нарешті, представити свій наступний шедевр, чи фанати ще довго гадатимуть і фантазуватимуть? Час покаже, чи буде офіційний трейлер у найближчому майбутньому, але одне можна сказати напевно: хайп навколо Grand Theft Auto 6 найближчим часом тільки зростатиме!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.