У Telegram випустив невелике оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після квітневого оновлення Telegram продовжує вдосконалювати месенджер. В останні дні місяця в Telegram виявлено деякі цікаві функції.

Приховування коду авторизації

Тепер при вході в Telegram повідомлення від месенджера з одноразовим кодом автоматично приховує цифри в списку чатів під спойлером. Але під час відкриття діалогу зі службовим обліковим записом одноразовий код уже не приховується.

Архівування наборів емодзі

Тепер невикористовувані набори користувацьких емодзі автоматично архівуються після досягнення 200 паків. Їх можна в будь-який момент прибрати з архіву.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що буде в майбутніх оновленнях?

Наприклад, реакції від каналів. Суть нововведення полягає в тому, що власники каналів зможуть залишати реакції на повідомлення від імені каналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.