Київстар, lifecell та Vodafone: порівнюємо найдешевші тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останній рік українські оператори суттєво підвищили ціни на свої послуги. Зокрема, вчора “Київстар” попередив про чергове підвищення цін на тарифи.

Тому найдешевші та найвигідніші тарифи від різних операторів завжди актуальні. Зокрема, у “Київстарі” пропонують найдешевший тариф за 125, у Lifecell є тариф за 90 грн на 4 тижні. Vodafone – найдорожчий, мінімум 180 грн на місяць. Розглянемо їх детальніше.

Тарифний план “Любов до батьків” від “Київстар” за 125 грн пропонує безлімітні дзвінки всередині Мережі, 5 ГБ мобільного інтернету, 50 смс по Україні і 50 хв на інші оператори. Для абонентів віком від 60 років і людей з інвалідністю I–III групи..

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Vodafone найбюджетніший тариф – Joice Start за 180грн/4 тижні. У ньому є 15 ГБ інтернету, 800 хвилин на всі Мережі. Після їх закінчення – безлім всередині Мережі.

Lifecell має кілька бюджетних тарифних пакетів. Тариф Просто Лайф, до якого входять 8 ГБ інтернету та 300 хвилин на всі мобільні номери по Україні. Після закінчення – безліміт на номери всередині мережі. Вартість тарифу складає 90 грн/4 тижні, але діє лише для тих абонентів, які перенесли номер від іншого оператора. Стандартна його вартість – 160 грн/4 тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.