Надзвуковий безпілотник WZ-8 здатний обганяти ракети ППО

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська армія може почати використовувати надзвукові БПЛА Wuzhen-8 для спостереження за американськими військами в районі Тайваню. Про це пише WP.

У розпорядженні журналістів опинилися секретні документи, які були злиті в Discord військовослужбовцем Нацгвардії ВПС Массачусетса. Серед них є зроблені 9 серпня минулого року супутникові фотознімки. На них можна побачити два БПЛА WZ-8 на авіабазі, яка розташована за 350 миль від Шанхая.

У злитих документах журналісти виявили ймовірні маршрути польоту H6-M Badger. Цей бомбардувальник здатний нести на борту надзвукові безпілотники. Він має долетіти з аеродрому до східного узбережжя, після чого запустити БПЛА-невидимку. Він зможе проникнути непоміченим у повітряний простір Південної Кореї або Тайваню за рахунок швидкості в 3 Мах. Тип і технічні характеристики силової установки безпілотника в документах не вказані. Водночас у них згадується, що двигун працює на ракетному паливі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прем’єра WZ-8 відбулася 2019 року. Вони були представлені під час святкування 70-річного ювілею КНР. Експерти визнали безпілотники непрацездатними.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.