ChatGPT перестануть розвивати. Ілон Маск переміг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OpenAI відмовляється від подальшого розвитку ChatGPT після того, як відомі діячі IT-індустрії висловили свої побоювання. Про це пишуть у Digital Trends.

Раніше ми розповідали, що Ілон Маск, Стів Возняк і ще безліч учених і відомих людей відкрито висловилися проти подальшого розвитку технології GPT. Вони застерегли громадськість, сказавши, що нейромережа, потужніша за GPT-4, здатна змінити все, до чого ми звикли, і створити людству величезні проблеми.

Після таких публічних заяв генеральний директор компанії OpenAI Сем Альтман коротко написав:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми цього (GPT-5) не робимо, і не будемо робити найближчим часом. У цьому сенсі нерозумно настільки загадувати вперед”.

Невідомо, що спонукало компанію відмовитися від створення GPT-5. Нагадаємо, що між виходом GPT-3 і GPT-4 минуло всього кілька місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.