Київстар здивував абонентів щедрістю – що за новий тариф

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

З 11 квітня 2023 року тарифна лінійка послуги Домашній Інтернет від Київстару доповнилася новим тарифом Домашній Базовий. Про це йдеться в повідомленні на сайті мобільного оператора.

Реклама

“У рамках тарифу пропонується інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с з платою 100 грн/міс. Тариф доступний тільки новим абонентам Домашнього Інтернету”, – йдеться в повідомленні.

Також повідомляють, що для того, щоб активувати тариф, на вашому рахунку має бути 100 грн. Це стартовий платіж. З нього буде вирахувано щомісячну плату.

У перший місяць використання плата за Домашній Інтернет знімається тільки за ту кількість днів, які залишилися до кінця місяця. Далі плата буде зніматися з особового рахунку 1 числа кожного місяця.

Якщо в день оплати тарифу на рахунку недостатньо, Домашній Інтернет відключиться. Щоб знову ним користуватися, поповніть рахунок на необхідну суму – все запрацює протягом 5 хвилин.

Також ви можете скористатися послугою Тиждень довіри. За умовами послуги надається 7 днів Інтернету, якщо ви вчасно не встигли поповнитися.

Замовити послугу можна:

  • самостійно через Мій Київстар.
  • за запитом *461# з мобільного номера Київстар, вказаний як контактний у Мій Київстар.
  • за номером 0 800 300 460 (з номера Київстар або іншого мобільного оператора,
  • дзвінки з номерів мереж фіксованого та мобільного зв’язку України не тарифікуються).
  • Послуга Тиждень довіри не тарифікується.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ