Послугами “Vodafone Україна” у 2022 році перестали користуватися 3,5 млн абонентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2022 році оператор мобільного зв’язку компанія Vodafone Україна (ПрАТ “ВФ Україна”, раніше “МТС-Україна”, Київ) втратила 3,5 млн абонентів порівняно з 2021 роком. Про це йдеться в повідомленні компанії.

“Водафон” втратив 3,5 млн абонентів

  • “Більшість користувачів мобільного зв’язку на сході та півдні країни користувалися саме послугами Vodafone Україна. У результаті, у зв’язку з активними бойовими діями та недоступністю мереж мобільного зв’язку на непідконтрольних територіях і в зоні бойових дій, Vodafone втратив найбільше абонентів серед мобільних операторів України – 3,5 млн”, – ідеться в повідомленні.
  • На кінець 2022 року кількість клієнтів Vodafone в Україні становить 15,4 млн, при цьому понад 2,2 млн із них залишаються за кордоном і продовжують користуватися послугами Vodafone.
  • У 2022 році “Vodafone Україна” порівняно з 2021 роком знизила прибуток у 3,5 раза до 1,1 млрд гривень і дохід на 2% до 19,8 млрд гривень.
  • У березні 2020 року Vodafone (Велика Британія) підписала партнерську угоду з оператором мобільного зв’язку компанією Vodafone Україна щодо продовження використання бренду Vodafone в роботі українського товариства на наступні 5 років.
  • 3 грудня 2019 року компанія Bakcell (Азербайджан) завершила операцію з купівлі телекомунікаційної компанії “МТС” оператора мобільного зв’язку компанії “Vodafone Україна” за 734 мільйони доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.