Власники TikTok за рік збільшили свій прибуток практично до 25 мільярдів доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники TikTok з китайської компанії Bytedance змогли збільшити прибуток компанії на значні 79 відсотків, до суми, що приблизно дорівнює 25 мільярдам доларів, повідомляє фінансове видавництво.

Так судячи з відповідної статті від Financial Times, Bytedance змогла перевершити в частині прибутку своїх безпосередніх конкурентів з ніші онлайн-бізнесу: цифрових “монстрів” Tencent і Alibaba. Так китайська фірма досягла обороту в знаменні 85 мільярдів доларів, дозволивши піднятися цьому значенню на цілих 30% порівняно з минулим звітним 365-денним фінансовим періодом.

Але нові часи для китайської Bytedance не обіцяють бути безхмарними: значною мірою наростає загальне занепокоєння урядів багатьох держав з приводу своєї безпеки. Наприклад, у США місцевих власників прямо примушують позбутися своїх часток у китайській компанії. Але прямі представники компанії розповіли, що позбавлення від TikTok не вплине на фінансовий добробут фірми, щоправда, ця онлайн-платформа показує великий потенціал до розвитку, повідомило джерело.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомлялося вже вище, деякі уряди і відомства вже внесли TikTok до свого чорного списку. Де онлайн-додаток уже потрапив під повну заборону для державних службовців у Норвегії, Естонії та Франції. Того ж від своїх чиновників зажадали і в Австралії. Трохи раніше деінсталювати додаток “попросили” державних працівників Нідерландів, Великої Британії, Нової Зеландії, Бельгії. А на останньому місяці минулої зими під обмежувальні заходи потрапив TikTok і для представників адміністрації Європейського Союзу: Ради та Комісії. Тут TikTok “звинувачують” у невідповідності нормам кібербезпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.