Головна Новини України та Світу Які унікальні послуги з’являться у “Дії”

Які унікальні послуги з’являться у “Дії”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Додаток “Дія” є унікальним проривом, який немає аналогів майже ніде у світі.

Міністерство цифрових технологій під керівництвом Михайла Федорова створює постійно нові корисні послуги для додатку, що дозволяє користувачам переглядати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, взяти автомобіль на прокат, подати заявку на допомогу по безробіттю, звернутися до ВПО, надати дані в податкову службу та багато іншого, пише itsider.com.ua.

Міністр цифрових технологій Михайло Федоров стверджує, що цифрові технології можуть стати ефективним інструментом боротьби з корупцією. За два роки додаток “Дія” вже дав антикорупційний ефект понад 16 мільярдів гривень, а потенціал для цього дуже великий.

Федоров планує додати можливість розмитнювати автомобілі в додаток, який є значним кроком у боротьбі з корупцією в цій галузі. Мова йде про електронний акцизний маркувальник (е-акциз), який допоможе вивести з тіні алкогольний та тютюновий бізнес. Мінцифра також планує автоматизувати послуги для моряків, щоб виключити можливість людського втручання та розраховує на значну економію коштів та часу. В Мінцифри переконані, що цифровізація знищує корупцію, що є одним з найдієвіших інструментів, щоб зупинити схеми на мільйони гривень щорічно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: