Новини України та Світу

З 3 квітня. WhatsApp ввів нову заборону для всіх користувачів

Share
Час читання: 2 хв.

У 2023 році найбільш відомим, популярним і затребуваним месенджером, тобто сервісом для спілкування, є WhatsApp. Функціональні можливості цього додатка дійсно насправді дуже вражають, даючи змогу безлічі людей вирішувати різні найрізноманітніші завдання, роблячи це максимально просто, швидко і в повній мірі безкоштовно. Ба більше, це ПЗ не містить будь-якої платної підписки або платних можливостей, що, зі свого боку, вкрай позитивно позначається на його доступності та привабливості для всіх користувачів.

Нова заборона, яка всім сподобається

Але розробники постійно вигадують, чим ще можна приємно потішити і здивувати користувачів, які використовують це програмне забезпечення. Так, зокрема, вже з 3 квітня месенджер WhatsApp збирається запровадити нову заборону для всіх користувачів, яка більшості людей безумовно припаде до смаку.

  • Уже найближчим часом відбудеться реліз нової версії найбільшого у світі месенджера, в який додали важливе нововведення.
  • Встановити оновлену версію додатка зможуть власники гаджетів на базі Android, iOS і Windows.
  • Розглянувши безліч скарг і прохань з боку користувачів, розробники ухвалили рішення про додавання у своє програмне забезпечення спеціальної можливості, що дає змогу відключити приймання дзвінків і будь-яких незнайомих номерів телефонів.
    Це, поза будь-якими сумнівами, вкрай корисно і неймовірно важливо.

Якщо зараз користувачам можуть дзвонити будь-які люди через WhatsApp, просто знаючи їхній номер телефону, то вже незабаром все це виявиться повною мірою неможливим і недоступним. У додатку зовсім скоро з’явиться окреме спеціальне налаштування, активувавши яке, буде введено нову заборону, що передбачає повне відключення дзвінків з невідомих номерів. Так, якщо номер абонента не додано до адресної книги того, кому він намагається зателефонувати, виконати виклик навіть не вдасться, оскільки така можливість буде недоступна.

Нічого платити за доступ до такого нововведення не потрібно, тому на цей самий рахунок можна навіть і не турбуватися. Також уже з 3 квітня в найбільшому у світі месенджері з’явиться 21 новий смайлик емодзі, а разом з тим низка інших нововведень, зокрема сповіщення про появу нового користувача в груповому чаті, щоб усі учасники такого про це знали.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: WhatsApp
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024