ПриватБанк звернувся до всіх власників банківських карток

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ПриватБанк зробив для українців безоплатними перекази на картку з карток польських і німецьких банків, але щоб отримати гроші та не опинитися в ситуації, коли банкомат “з’їв” картку, потрібно знати, з якої причини це може статися.

Чому банкомат може заблокувати картку і що робити, щоб цього не сталося.

Банкомати можуть заблокувати будь-яку банківську картку, що не відповідає вимогам, встановленим банком, пише “Апостроф“.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпоширеніші причини блокування картки банкоматом

  1. Недостатній баланс на карті: Якщо на карті недостатньо коштів для здійснення угоди, банкомат може заблокувати її.
  2. Неправильний PIN-код: Якщо користувач введе неправильний PIN-код кілька разів поспіль, банкомат може заблокувати картку для забезпечення безпеки.
  3. Заборони на карті: Якщо картку заблоковано або позначено як вкрадену, банкомат не дозволить здійснити з нею будь-які операції.
  4. Проблеми з обробкою даних: Якщо банкомат не може рахувати дані з картки, наприклад, через фізичні пошкодження, картка може бути заблокована.
  5. Термін дії картки: Якщо термін дії картки минув, банкомат може заблокувати картку.
  6. Перевищення ліміту: Якщо користувач намагається здійснити операцію, яка перевищує ліміт, встановлений банком, картка може бути заблокована.
  7. Залежність від мережі: Якщо банкомат не може підключитися до мережі банку, картку можна заблокувати.

Заблоковану картку можна розблокувати, звернувшись до банку, який її видав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.