Valve анонсувала Counter-Strike 2 – реліз влітку 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Valve анонсувала Counter-Strike 2 – гра буде доступна як безкоштовне поліпшення CS:GO і вийде вже цього літа.

Розробка велася на новому рушії Source 2, завдяки чому текстури, освітлення і візуальні ефекти стали виглядати краще. Класичні карти відтворювалися з нуля – в них вдосконалили багато елементів, але при цьому структуру і особливості залишили колишніми.

Окремо Valve відзначила перероблену механіку димових гранат. Поведінка завіси стала реалістичнішою через застосування динамічних об’ємних частинок, що взаємодіють з оточенням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприклад, дим природно заповнює простір, проникаючи через відчинені двері та вибиті вікна або спускаючись і піднімаючись сходами, а пострілами або вибухом осколкової гранати його можна на якийсь час розсіяти.

А ще, як кажуть розробники, пересування, стрільба і кидки гарантів більше не залежать від частоти оновлення сервера. Нова архітектура дає йому змогу “дізнаватися” про дії гравця моментально, завдяки чому не буде лагів.

Усі предмети з CS:GO буде перенесено в Counter-Strike 2, вони матимуть ще кращий вигляд, а моддерам нададуть усі необхідні інструменти для створення своїх карт.

Наразі Valve запустила обмежене тестування з деякими гравцями. Повноцінний реліз для всіх обіцяють цього літа, але точної дати поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.