В Україну прямує платний Instagram для користувачів

Місяць тому користувачі Facebook та Instagram з Австралії та Нової Зеландії отримали можливість брати участь у програмі Meta Verified — йдеться про платну верифікацію облікових записів у цих соцмережах. Залежно від способу оплати галочка біля ніка оцінюється від $11,99 до $14,99 на місяць. Тепер опція стала доступною і користувачам із США, скоро буде доступна по всьому світу.

Участь у програмі можуть усі бажаючі старше 18 років. Крім оформлення підписки, необхідно відправити адміністрації соцмереж скан посвідчення особи та налаштувати двофакторну авторизацію. Передплатники Meta Verified позбавляються можливості змінювати ім’я або фото у своєму профілі, встановлювати інше ім’я користувача або дату народження – інакше процедуру перевірки доведеться проходити повторно.

Передплатникам Meta Verified відкривається доступ до ексклюзивних стікерів у Facebook, Instagram Stories та Facebook Reels, а також видаються 100 “зірок” на місяць – це свого роду внутрішня валюта соцмереж, що дозволяє користувачам заохочувати один одного.

Тестування підписки в Австралії та Новій Зеландії продемонструвало “хороші результати”, розповіли в Meta ресурсу TechCrunch. У пілотних регіонах Meta Verified передбачає й інші переваги, у тому числі пріоритет у ранжируванні при пошуку, коментарях та рекомендаціях. Але деякі користувачі платформ зазначили, що це спантеличує, тому в Meta додатково вивчать цю практику, перш ніж приймати рішення про її введення в інших регіонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я