Vodafone почне блокування номерів: абонентів попередили про нові умови

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Vodafone попередили про блокування номерів.

Мобільний оператор стабільно входить до трійки лідерів за кількістю абонентів зв’язку. На Facebook-сторінці Vodafone попередили про початок блокування номерів.

Мобільний оператор підкреслив, що завжди перебуває на сторожі спокою своїх клієнтів. Тож, абонентам нагадали про корисну послугу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вона називається “Підозрілий номер”, за допомогою якої ви зможете захистити не лише себе, а й своїх близьких від спаму та телефонних шахраїв.

Також оператор пояснив, як же працює після підключення ця послуга. Якщо у абонента додані номери близьких у додатку компанії My Vodafone, він зможе легко підключити близьким необхідні послуги.

У розділі “Мої номери” потрібно вибрати мобільний номер людини, якій хочете під’єднати послугу, переходьте до розділу “Доступні послуги” і знаходьте “Підозрілий номер”.

Далі потрібно натиснути кнопку “Підключити” і після цього телефонні дзвінки та SMS більше не турбуватимуть вас і ваших близьких.

Примітно, що при підключенні послуги “Підозрілий номер” автоматично буде підключена і послуга “Збереження номера”, вона ніяких додаткових витрат не передбачає.

З її допомогою ви захистите номер від можливого несанкціонованого перенесення номера в іншу мобільну мережу.

При цьому, на сайті мобільного оператора вказується, що послуга “Підозрілий номер” для абонентів передоплати на день обходитиметься 0,50 коп., а для контрактних абонентів – 15 грн. на місяць.

Як підключити або відключити послугу:

  • Якщо ви вирішили її підключити, тоді потрібно набрати таку комбінацію цифр – *207*1# і натискаєте виклик.
  • Відключити послугу можна, набравши комбінацію *207*0#.
  • Перевірити статус, діє чи ні послуга – *207*2#.

При цьому, якщо ви вирішите зателефонувати на номер, який мобільний оператор вважає підозрілим, ще до з’єднання про це вас проінформують.

Якщо ж такі номери намагатимуться вам зателефонувати, мобільний оператор заблокує дзвінок, про що повідомить абонента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.