Розробники WhatsApp поліпшать популярну функцію

WABetaInfo: автори опитувань у WhatsApp зможуть обмежити їхніх учасників одним вибором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники популярного месенджера WhatsApp поліпшать популярну функцію сервісу, яка дозволяла обирати кілька варіантів відповіді в опитуваннях. Про нововведення, яке дасть змогу творцям опитувань обмежити їхніх учасників однією відповіддю, розповіли фахівці порталу WABetaInfo.

“Багато користувачів запросили можливість обмежити опитування однією відповіддю, тому що дозвіл іншим людям обирати більше одного варіанта часто призводить до плутанини”, – розповіли фахівці порталу.

WABetaInfo повідомив, що зараз розробники месенджера планують поліпшити опитування, дозволивши авторам обмежити їхніх учасників одним вибором. “Це дасть змогу зробити результати опитувань більш чіткими і точними”, – зазначили експерти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі нововведення перебуває на стадії розробки для пристроїв на базі Android. Коли нова опція стане доступною для широкого кола користувачів, поки що невідомо.

Функція створення опитувань у чатах стала доступною для всіх користувачів WhatsApp на пристроях з операційними системами Android та iOS у листопаді 2022 року. Користувачі отримали можливість створювати опитування і в групових, і в особистих чатах. Щоб скористатися опцією, потрібно вибрати в бесіді кнопку вкладень, а потім знайти в меню “Опитування”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.