Клієнт “Київстар” розповів, як оператор мобільного зв’язку наживається на своїх абонентах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, через те, що останнім часом ми досить часто публікували статті про діяльність мобільного оператора «Київстар», наш читач і за сумісництвом клієнт «Київстару» вирішив висловити все, що в нього наболіло.

Переселенець, який зараз за кордоном, надіслав нам досить довгий лист про свої непрості взаємини з найбільшим українським мобільним оператором.

Ми не хочемо виступати в якості арбітра в конфлікті, тому в даній ситуації ми просто надаємо читачеві можливість висловитися і поскаржитися. Ну, а «Київстар» матиме можливість відповісти на викладені їх клієнтом претензії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лист розсердженого клієнта «Київстару»

“Доброго дня! Я хотів би вам розповісти про… «Київстар».

Ситуація №1

Я є контрактним абонентом майже 20 років, а також абонентом передплаченого тарифу і у воєнний час «Київстар» зайнялися…, тобто у 2022 році підключивши тариф «Love Ua» я міг користуватися гігабайтами інтернету (12 гігабайт) у роумінгу як удома. А з 2023 року урізали кількість інтернету на 2 гігабайти, оскільки європейські партнери перестали представляти своє обладнання для роботи «Київстар» у Європі.

Але буквально через місяць «Київстар» став… у всіх ЗМІ, що вони продовжили контракти і знову можна користуватися інтернетом у Європі, як удома, але при цьому кількість інтернету в роумінгу так і залишилася 2 гігабайти. Також для контракту у мене знімається абонплата щодня у розмірі приблизно 5 гривень на день. Нараховуючи мінус мені за оплату тарифу.

Я 3 березня зателефонував на гарячу лінію і зажадав зупинити дію номера, на що мені оператор ствердно відповів, що він зазначив заявку на припинення подачі послуг на мій номер і зі мною зателефонують протягом 2-3 днів.

Минув тиждень — номер продовжував працювати та нараховуватись абонплата і далі в мінус. Зателефонував повторно: мені сказали, що заявки від мене не надходило, але при цьому мені дзвонили, але я не брав слухавку (це брехня) і раз 20 повторив, що хочу зупинити роботу номера і мені їхні послуги не потрібні.

“Київстар” зупинив дію мого номера, але при цьому нараховують абонплату за номером.

Ситуація №2

Другий випадок: для об’єкта передплаченого тарифу, коли за наявності на рахунку коштів для поповнення рахунку за абонплату, гігабайти інтернету, що залишилися, переносяться на наступний місяць. У мене було рази 3-4, коли в мене необхідна сума є на рахунку, а з мене знімається 10 грн. для нарахування добового тарифу.

При дзвінку оператору з’ясовується, що так, на моєму рахунку належна сума була, але чомусь знялася сума для надання добового тарифу вони не знають, після з’ясування вони повертають місячний тариф.

При цьому ніхто залишок гігабайт інтернету минулого місяця, оскільки це вказано, не повертав.

Велике прохання до вашого видання винести мій випадок на загальний огляд, оскільки оператори наживаються на своїх абонентах у такий складний для країни та людей час! З повагою!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.