У WhatsApp з’явиться функція, на яку чекали багато років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І хоча WhatsApp залишається найпопулярнішим додатком для обміну повідомленнями у світі, у плані функцій він відчутно відстає від рішень конкурентів. Утім, автори додатка постійно працюють над розширенням його можливостей, а тепер стало відомо про наступне велике нововведення в месенджері.

Згідно з опублікованим скріншотом, у WhatsApp нарешті з’явиться можливість редагування відправлених повідомлень. Працюватиме ця функція так само, як і в інших месенджерах: необхідно буде затиснути необхідне повідомлення і в контекстному меню, що з’явиться, вибрати відповідну опцію. Обмежень щодо редагування одного повідомлення немає, але зробити це можна тільки протягом 15 хвилин після його відправлення. Крім того, змінене повідомлення матиме відповідну позначку.

Для доступу до нової функції необхідно буде оновити застосунок до останньої версії. В іншому випадку користувач побачить повідомлення такого характеру – “Ви отримали відредаговане повідомлення. Ви можете переглянути його, якщо у вас встановлена остання версія WhatsApp”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Терміни виходу нової функції поки не уточнюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.