Київстар “сховала” від абонентів дешеві тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти Київстар звинуватили компанію в хитрощах. Зокрема споживачі послуг вважають, що мобільний оператор приховує дешеві тарифи, змушуючи абонентів підключати дорожчі.

Київстар викрили в неохайності

У коментарях на сторінці Київстар у соцмережі громадянка України поскаржилася, що після місяця користування безлімітним тарифом не змогла повернути свій бюджетний пакет послуг, повідомляє “Хвиля”.

“Місяць минув, і я хочу повернутися на свій старий тариф або якийсь бюджетний, проте є але… додаток тепер пропонує тільки дорогі варіанти тарифу”, – пише обурена абонентка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Київстар підтвердили, що дійсно застосунок починає пропонувати дорожчі тарифи, якщо клієнт раніше підключав не бюджетний тариф.

Дискримінація клієнтів

“Ці пакети мені не потрібні. Йде дискримінація. Компанія Київстар налаштована просто на заробіток, а не на потреби клієнтів, особливо в нинішній ситуації. Сумно”, – поскаржилася клієнтка.

Однак у компанії зазначили, що абоненти можуть підключити будь-який доступний тариф. Для цього потрібно перейти на офіційний сайт або застосунок оператора, а потім обрати розділ “Усі тарифи”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.