Українці скаржаться на збій у “Приват24”: частина функцій виявилася недоступною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці 9 березня скаржаться на збої в роботі онлайн-банкінгу ПриватБанку – системи “Приват24”. У застосунку виникають помилки, і користувачам періодично недоступні різні сервіси.

Про проблеми українці повідомляють на сторінці ПриватБанку у Facebook. У банку визнають наявність проблем: “Знаємо, вже лагодимо”, – йдеться у відповіді служби підтримки одному з клієнтів.

Найбільше проблем виникає з отриманням виписок за рахунками. Однак також є скарги на збої під час внесення готівки через термінали та банкомати, на неправильне відображення балансу за карткою, а також на проблеми з грошовими переказами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так, при спробі переглянути виписку за рахунком, клієнтам може видавати два типи помилок. В одному випадку в повідомленні йдеться про наявність технічної проблеми. У другому – система просто вказує, що даних за рахунком нібито немає. Повторний запит іноді вирішує проблему, а іноді – ні.

“Чому банкомати відмовляються приймати готівку на картку?”, “Кошти не зараховуються на картки. Не доходять”, – також повідомляють клієнти банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.