Facebook і Messenger в одному додатку. Опція, яку колись було вилучено, ось-ось повернеться

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що в найближчому майбутньому мобільний Facebook може бути розширений, включивши в себе обмін повідомленнями. Один додаток поєднував би в собі функції соціальної мережі та месенджера. Facebook визнав, що тестує таку можливість.

Facebook і Messenger в одному додатку. Зачекайте, ми це вже десь бачили

Том Елісон, який наразі очолює популярну соціальну мережу, написав про тестування можливостей обміну повідомленнями Messenger у додатку Facebook. Очікується, що незабаром тестування буде розширено, і, оскільки бос Facebook офіційно оголосив про це, ми можемо очікувати, що в майбутньому ця функція буде розгорнута для всіх користувачів додатку.

У повідомленні на сайті Facebook йдеться про те, що зміни, які тестуються, мають на меті полегшити користувачам можливість ділитися тим, що вони побачили на платформі, з іншими людьми. Про те, щоб дозволити їм споживати повідомлення без переходу в окремий додаток. Звучить так, ніби сервіс готує щось революційне. За винятком того, що отримання та надсилання повідомлень з мобільного додатку Facebook не є чимось новим. Така функція вже давно була доступна. Але сам Facebook відмовився від неї, просуваючи Messenger як окреме рішення і змушуючи людей встановлювати два окремі додатки. Через роки він відступає від цього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи дійшов Facebook до висновку, що він зробить щось для зручності користувачів? Це те, чого ми не можемо знати, оскільки ми не входимо до керівництва сервісу. Однак є думки, що портал, заснований Марком Цукербергом, намагається не відставати від TikTok з його випробуваними змінами, який користується особливою популярністю серед молоді і пропонує різні функції в рамках одного додатку. Сам Том Елісон розпочав свою заяву, опубліковану на сайті Facebook, із запевнень, що Facebook не помер і не вмирає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.