Названо дату анонсу HUAWEI P60. Поки що неофіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У соціальній мережі Weibo засвітився рекламний тизер з датою презентації серії смартфонів HUAWEI P60. Його опублікував галузевий інсайдер, але зазначена на зображенні інформація відповідає раннім заявам самого бренду, і виглядає цілком достовірно.

Якщо вірити джерелу, весняна презентація новинок HUAWEI відбудеться вже цього місяця, 23 березня. Інсайдер також стверджує, що разом зі смартфонами будуть представлені й інші пристрої – бездротові навушники HUAWEI FreeBuds 5, розумний годинник HUAWEI Watch 4 і фітнес-трекер HUAWEI Band 7.

На початку року компанія вже підтвердила, що покаже серію смартфонів P60, а також складну модель HUAWEI Mate X3 у березні, хоча і не назвала точної дати. Це додає достовірності інсайдерській публікації – втім, офіційного підтвердження витік ще не отримав.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними мережевих джерел, HUAWEI P60 Pro буде оснащений 6,6-дюймовим OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 1440p, акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою 100-ватної зарядки і 4G-версією процесора Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.