Наші роутери стануть застарілими. На підході технологія Wi-Fi 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це неймовірно, але техніка, яка ще вчора здавалася нам проривом у світі технологій, вже сьогодні стає застарілою та нецікавою. На полицях магазинів з’являються все нові і нові девайси з більш цікавими функціями. Так сталося і з роутерами: ми тільки встигли звикнути до Wi-Fi 6E, як на порозі з’явилася нова версія бездротового маршрутизатора, яка незабаром з’явиться і у вашому будинку.

Особливості

Ключовими перевагами Wi-Fi 7 стали такі показники як підвищення пропускної мережевої здатності, збільшення швидкості передачі даних, а також помітне зниження затримки. Вже на етапі ознайомлення з цими перевагами можна зробити висновок, що нова версія справді відрізняється від попередньої.

Відмінною особливістю Wi-Fi 7 є багатоканальний зв’язок. Удосконалена технологія надасть користувачеві можливість використовувати відразу кілька частотних діапазонів без затримок та збоїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Передача даних буде проводитись на частоті 80 або 160 МГц.

Старт продажу

Ви зацікавлені в придбанні Wi-Fi 7 і готові відправитися за покупкою зараз? Прийде почекати: в офіційному продажу маршрутизатори з’являться лише до кінця поточного року.

Цікаво, що бажаючих стати власником оновленої версії на сьогоднішній день неймовірно багато. Попередні замовлення вже повною мірою обробляються, що говорить про швидке втілення задуму в життя.

Наприклад, компанія MSI вже активно працює над виробництвом покращених роутерів з Wi-Fi 7. Один із них – RadiX BE22200 Turbo. Девайс не тільки мультифункціональний, але й відрізняється неймовірним дизайном.

А ось маршрутизатори від TP-Link вирушать у продаж вже 15 березня – чекати лишилося недовго.

На жаль, наші роутери стають застарілими – на зміну приходять покращені моделі. Технологія Wi-Fi 7 може похвалитися куди вищою швидкістю передачі даних, завдяки чому користувач зможе вдвічі швидше справлятися з поставленими завданнями – більше затримок робочого процесу. Пристрій буде доступний лише наприкінці 2023 року, проте бажання протестувати його з’являється вже зараз. З нетерпінням чекаємо на новинку у продажу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.