HUAWEI на MWC 2023: смартфони, сервіси та нові розробки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні закриття MWC 2023 компанія HUAWEI підбила підсумки виставки та поділилася всіма продуктами та технологіями, які демонструвала публіці. Це були смартфони, смарт-годинники, навушники та деякі софтверні розробки корпорації.

Що стосується смартфонів: компанія продемонструвала серію HUAWEI Mate 50 з алгоритмами обробки фото XMAGE, складну модель Mate Xs 2, виконану в міцному та тонкому корпусі, а також смартфони середнього класу серії nova 10 з передовими фронтальними камерами. Говорячи про фото, компанія торкнулася згаданої технології XMAGE і провела захід HUAWEI XMAGE Salon. На ньому представники бренду розповіли про тренди в галузі обробки знімків та обговорили тематичні дослідження, які надалі допоможуть покращити якість мобільної фотографії.

До показаної електроніки увійшли перший у світі серійний годинник зі знімним дисплеєм Watch GT Cyber ​​і годинник-кейс для навушників Watch Buds. Також компанія розповіла про програмно-апаратні напрацювання в області електроніки. Наприклад, про вбудований в розумний годинник монітор ЧСС TruSeen, систему відстеження та передбачення спортивних результатів TruSport та алгоритми моніторингу сну TruSleep.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також компанія розповіла про сервіси HMS, які дозволяють смартфонам HUAWEI надавати користувачам повну функціональність незалежно від сторонніх обмежень. Серед переваг для розробників компанія назвала повний набір інструментів, який допомагає програмістам створювати програми, розповсюджувати їх та монетизувати. У контексті додатків особливо помітний магазин AppGallery: зараз він доступний у 170 країнах та регіонах, а кількість активних користувачів зростає і вже сягнула 580 млн.

Крім магазину додатків, у HUAWEI використовують своє рішення для інтеграції реклами – Petal Ads. Воно пропонує рекламодавцям доступ до 730 млн користувачів, п’яти форматів реклами та 53 000+ медіаканалів у всьому світі.

Поза контекстом конкретних пристроїв та програмних продуктів у HUAWEI розповіли про свої успіхи у сфері науково-дослідної діяльності та захисту інтелектуальної власності. Наприклад, за останні два роки компанія стала одним із найбільших патентовласників у світі, зареєструвавши 2836 патентів. А за останні 10 років HUAWEI витратила $122,5 млрд на дослідження та розробку нових продуктів. Загалом компанія має 110 000 патентів у 45 тисячах групах по всьому світу. З них 90% відносяться до винаходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.