Названо приховані функції месенджера Telegram, про які мало хто знає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер Telegram має велику популярність у всьому світі. При цьому в додатку є приховані функції, які знають далеко не всі користувачі.

Telegram пропонує використовувати ” Прихований режим перегляду “. Для того, щоб запустити функцію в дію, необхідно натиснути на повідомлення і утримуючи його, вибрати рекомендацію «Приховати». Автор у результаті не отримає сповіщення про перегляд тексту. Саме повідомлення не буде позначено як прочитане. Не менш цікавою є опція « Пересилки без цитування ». Щоб її активувати, потрібно натиснути на текст і вибрати функцію «Переслати без цитати». Крім цього Telegram пропонує опцію ” Заборона копіювання тексту з повідомлень “. Для її активації слід натиснути на кнопку «Редагувати», розташовану у верхньому кутку повідомлення та вибрати «Заборонити копіювання».

Також Telegram пропонує використовувати ” Приховані емодзі “, які стають доступними при використанні певної комбінації клавіш. Так, емодзі кота, що сміється, можна отримати, вибравши комбінацію «:D» при натисканні на іконку в списку смайликів. У свою чергу, функція « Приховані чати » дозволить створити захищену платформу спілкування. Для створення такого майданчика потрібно вибрати опцію New Secret Chat і контакт, спілкування з яким потрібно захистити. Працюють такі чати лише між двома користувачами. Вся інформація їх видаляється через позначений період.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього Telegram пропонує скористатися опцією « Самовізнищення повідомлення ». Вона дозволяє прати інформацію через певний час. Щоб її задіяти, потрібно натиснути на повідомлення та вибрати опцію Set Self-Destruct Timer. Також у месенджері можна використовувати функцію « Режим читання ». Вона дозволяє тимчасово вимкнути звуки сповіщень. Активувати опцію можна в “Налаштуваннях”, вибравши пропозицію “Не турбувати”.

Також у Telegram є функція ” Змінити шрифт “. Зробити це можна в розділі “Налаштування” за допомогою вибору по черзі опцій “Chat Settings”, “Font Size” та “Custom Font”. Також є пропозиція використовувати ” Автоматичний переклад повідомлень “. Зробити це можна, натиснувши на текст і вибравши опцію «Translate».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.