WhatsApp отримав ексклюзивну функцію для iPhone з iOS 16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Популярний месенджер WhatsApp отримав чергове оновлення та без спеціальних заяв додав корисну функцію для власників iPhone з iOS 16. Про це пише 9to5Mac.

Згідно з джерелом, тепер у WhatsApp з’явилася можливість швидко створювати стікери із власних фотографій. Нагадаємо, що вперше ця фішка була вбудована в саму iOS 16: додаток “Фото” дозволяє лонгтапом по об’єкту на картинці відокремити його від фону і зробити з ним все, що захочеться. Серед іншого, об’єкт із прозорим фоном можна було відправити у вигляді стікера до Telegram або iMessage.

Досі в WhatsApp його теж можна було відправляти, але перед відправкою вирізаний стікер перетворювався на звичайну картинку на білому тлі. Тепер WhatsApp запитує, чи перетворити його на стікер і відправляє як наклейку. При цьому зображення залишається в меню недавніх стікерів месенджера. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Функція вже доступна у WhatsApp 23.3.77 для iOS. Для Android такої фішки, зрозуміло, не завезли, оскільки вона використовує системні API для відділення об’єктів від фону на фото. Користувачі iOS 15 і раніше версій теж не зможуть нею скористатися. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.