Бенчмарк Geekbench звинуватили у завищенні оцінок iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно вийшов новий бенчмарк Geekbench 6. У ньому перше місце зайняв iPhone 14 Pro. Користувачі мережі почали критикувати команду бенчмарку і викрили її в тому, що програмне забезпечення спеціально «підкручують» для перемоги смартфонів Apple.

“Geekbench 6… Ах, ні, його слід було б назвати “Applebench 6″”, – пишуть користувачі. «Я думаю, що Geekbench віддає перевагу Apple. Щоразу, коли Apple ось-ось програє, виходить нова версія Geekbench…».

Згідно з веб-сайтом, новий бенчмарк вимірює потужність процесора для «всього, від перевірки електронної пошти до фотографування та відтворення музики, або всього одразу». Він також перевіряє ігрові можливості телефону, можливості обробки зображень і редагування відео. Нові тести говорять про те, що iPhone 14 Pro набагато швидше ніж будь-який Android-смартфон на ринку, включаючи Galaxy S23 Ultra. Проте люди засумнівалися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Порівняння Geekbench 5 (старий тест) з Geekbench 6 (новий тест) показує, що лідерство у продуктивності iPhone 14 Pro збільшилося приблизно з 12% до більш ніж удвічі, або 28%.

Автор PhoneArena, втім, зазначає, що важливо пам’ятати: хоча Geekbench є кросплатформовим програмним забезпеченням для тестування, це не змінює того факту, що Galaxy S23 та iPhone 14 працюють під управлінням різних операційних систем, які по-різному підходять до одного і того ж типу задач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.