Дослідження: молоді користувачі практично не розглядають будь-які смартфони, крім iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рекламна платформа Attain провела дослідження, яке показало — молоді користувачі переважно воліють iPhone і навіть не дивляться у бік Android-смартфонів. Найбільш яскраво це проявляється у США.

Так, користувачі покоління Z становлять 34% всіх власників iPhone у Сполучених Штатах, тоді як частку смартфонів тієї ж Samsung припадає всього 10%. І це помітне зрушення порівняно з попередніми поколіннями, де був відносно рівний поділ між Android та iOS.

Варто зазначити, що домінування iPhone має наслідки не тільки для ринку смартфонів – користувачі iPhone частіше купують MacBook, Apple Watch та AirPods.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що причиною придбання смартфонів Apple стало те, що Android-девайси не можуть відправляти тексти через систему iMessage. Це означає, що через одного користувача Android, який бере участь у груповому чаті власників iPhone, вихідні повідомлення всіх користувачів стають зеленими, а не синіми.

А це в свою чергу вказує на те, що чат за замовчуванням перейшов на стандарт SMS, а не iMessage. За словами фахівців, цей факт почав призводити до соціального тиску на молодих американців, щоб вони стали власниками iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.