Київстар відключить абонентів від інтернету: кого це стосується

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор «Київстар» звернувся з важливою новиною до своїх абонентів. Річ у тім, що оператор з 1 березня закриває послугу домашнього Інтернету. Послуга припинить працювати лише за деякими адресами, де була впроваджена технологія ADSL.

Саме тому буде також закритий тариф «Чемпіон світу» та послуга «Домашнього Інтернету» деяким користувачам, які раніше змінили його на тарифи «Все разом». Абонентам буде запропоновано інші пропозиції від оператора, які не мають послуги домашнього Інтернету.

Про будь-які зміни мобільний оператор повідомляє своїх абонентів за допомогою SMS-повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційний коментар Київстар:

Дана новина стосується абонентів, які до цього часу були підключенні до провідного інтернету через технологію ADSL. Це дуже застаріла технологія широкосмугового доступу, яка забезпечує передачу цифрового сигналу звичайною аналоговою телефонною лінією, та дозволяє одночасно користуватися телефоном і Інтернетом.
Домашній інтернет від Київстар побудований на сучасній технології FTTB та надає інтернет через оптоволоконний кабель, тож надавати високий рівень сервісу та підтримувати роботу мережі через технологію ADSL, компанія більше не може.

Хочемо зауважити, що серед понад 1 млн. абонентів послугою ADSL користувалось 100 абонентів, тобто 0,01% бази. Тож ні про яке масове відключення від послуги «Домашній інтернет» від Київстар, не може й бути мови. Навпаки, провайдер активно розвивається, модернізує мережу, підключає нові міста та міцно тримає позиції лідеру серед провайдерів на B2C ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.