Заборона на зняття готівки та переказ грошей ввів ПриватБанк для клієнтів з кредитними картками

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ПриватБанк зробив умови користування кредитними картками жорсткішими, заборонивши робити деякі операції.

Час шукати інший банк

На умови користування кредиткою, що раптово змінилися, поскаржився один із клієнтів ПриватБанку. Чоловік опублікував свою претензію до банку на порталі Minfin під ніком Cricket2007.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами клієнта, банк встановив за його карткою «Універсальна» обмеження на зняття готівки та обмеження щодо переказу коштів на інший рахунок. Причому, як зауважує покупець, раніше таких утисків не було, і його чиста кредитна історія дозволяла йому сподіватися на більш трепетне ставлення банку.

«Прострочення ніколи не було ідеальною кредитною історією. Навіщо робити такі незручності? Коли знімуть обмеження, не зрозуміло», — пише Cricket2007.

Дзвінок на гарячу лінію «Приватбанку» зовсім нічого не дав, оскільки поспілкуватися вдалося лише з роботом.

«Я дзвоню на підтримку поговорити з живою людиною, а з не глухим і тупим роботом, до якого якщо що й доходить, то з 10-го разу. Наявність робота в техпідтримці взагалі посилає всіх звернулися за російським кораблем. Настав час шукати інший банк», — з гіркотою підсумував клієнт.

Банк наклав нові обмеження

Фахівець ПриватБанк у відповіді на скаргу клієнта зауважив, що обмеження було накладено саме на використання кредитних коштів.

  • Клієнт не може зняти готівку і перевести їх на інший рахунок.
  • У цьому інші операції залишаються йому доступними.

«Кредитні кошти за такого часткового обмеження залишаються доступними для поповнення мобільного, покупок у магазинах та оплати комунальних платежів», — зауважили у банку.

Клієнту також роз’яснили, що кредитна історія — важливий, проте не єдиний показник, за яким банк оцінює його поточний фінансовий стан та його платоспроможність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.