Apple почала продавати iPad mini 6 та iPad Pro M1 за зниженою ціною. Що з ними не таке

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple вперше почала продавати офіційно відновлені моделі планшетів iPad mini 6 та iPad Pro 2021 року на ринку США.

Ціни на iPad mini 6 починаються з $419 за модель на 64 ГБ без LTE, що на $80 дешевше за новий пристрій, а версія з 256 ГБ пам’яті обійдеться в $549 — тут знижка складе $100.

Відновлені iPad Pro M1 коштують від $639 за 11-дюймовий планшет зі 128 ГБ пам’яті без стільникового модуля та від $889 за 12,9-дюймову модель. Незважаючи на вихід нових iPad Pro з чіпом M2 наприкінці 2022 року, пристрої попереднього покоління все ще можна сміливо розглядати до покупки, оскільки в побутових сценаріях особливої ​​різниці у продуктивності багато користувачів не помітять.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple заявляє, що всі офіційно відновлені продукти постачаються з новими екранами, корпусами та комплектуючими. На ці пристрої також поширюється гарантія, включаючи AppleCare+.

Варто зазначити, що у нас відновлені iPad mini 6 і iPad Pro M1 можуть з’явитися в найближчому майбутньому, оскільки гаджети Apple ввозяться в країну «сірими» каналами та паралельним імпортом із США та Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.