lifecell почне інформувати абонентів про відключення електроенергії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор lifecell запустив разом із компанією YASNO нову послугу. Йдеться про інформування абонентів про екстрені або стабілізаційні відключення електрики за допомогою SMS. Спочатку нова послуга буде надаватися мобільним оператором тільки в Києві.

Платити за активацію сервісу не потрібно. Для отримання SMS-повідомлень про відключення електроенергії необхідно набрати *277#, після чого вибрати “Активувати”. Система попросить зазначити номер групи енергоспоживання. SMS-повідомлення з повідомленнями про відключення електрики надходитимуть з короткого номера 277.

Щоб дізнатися номер своєї групи енергоспоживання на адресу, достатньо скористатися голосовим меню *277#. За бажанням можна налаштувати систему інформування таким чином, щоб SMS-повідомлення надходило лише у разі екстрених відключень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слід мати на увазі, що як джерела даних про відключення електрики мобільний оператор використовує графіки YASNO. Таким чином, жодної відповідальності за невідповідність фактичних відключень електроенергії даним із графіків він не несе.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.