Український мобільний оператор підвищує ціни на зв’язок вже у 4 рази за 8 місяців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор «lifecell» за «Водафоном» і «Київстар» заявив про підвищення вартості на місячний пакет своїх послуг. Абонентам тарифу «Вільний Лайф» вже надходять SMS-повідомлення з інформацією про те, що з 22 лютого абонплата за тарифом зросте до 325 грн. на місяць. Це на 50 грн дорожче, ніж зараз.

Найдешевший тариф стане найдорожчим

Громадяни України, які є абонентами lifecell, обурені: тариф, який раніше був одним із найдешевших, тепер увійде до розряду найдорожчих. У компанії пояснюють підвищення вартості тарифу економічними причинами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На порталі для відгуків Otzyvua клієнти lifecell дивуються, чому на тлі перебоїв зі зв’язком та інтернетом вартість послуг їм не знижують, а навпаки підвищують. Клієнти “Лайфу” кажуть, що за останні 8 місяців мобільний оператор вже чотири рази підвищував тарифи.

Ціни підвищує вже у 4 рази за 8 місяців

«Тарифи дорогі! Вартість тарифів не відповідають заявленим послугам, як тільки відключають світло, то інтернет кладе, lifecell тупо вирубує інтернет. А за що я тоді щомісяця сплачую повну суму за тариф?! За які надані послуги, якщо ви їх обмежуєте та 100% не надаєте?! Тож тоді ви повинні робити знижку. За останні 8 місяців піднімалася плата за тариф 4 рази, що ви, ненормальні?! Оплата піднімалася тупо через кожні 2 місяці. Може вистачить уже обкрадати людей, тому що ваші послуги не відповідають цінам, які вказані на тарифи!», — пише незадоволений абонент.

Інші абоненти lifecell також скаржаться на погане обслуговування та підвищення вартості тарифних планів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.