Vodafone відповів, чи можна отримати компенсацію за відсутність зв’язку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Vodafone відповів, чи абоненти мають можливість отримати компенсацію за відсутність зв’язку при відключеннях електроенергії.

Про це повідомляється у Фейсбуці.

“Як Vodafone компенсуватиме клієнтам, що ми сидимо по півмісяця без зв’язку? Просто через вашу жадібність”, – написав абонент

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії зазначили, що умови нестабільного електропостачання для Vodafone є форс-мажором, адже робота базових станцій залежить від електроживлення.

“Ми оснащуємо всі наші об’єкти зв’язку резервним живленням, але батареї теж мають свою ємність і вимагають тривалого часу на перезарядку. У разі повторного вимкнення світла протягом доби вони просто не встигають зарядитися”, – пояснили в компанії.

Крім того, через переход абонентів з домашнього інтернету на мобільний при відключенні світла, зростає навантаження на мережу. Через це швидкість з’єднання знижується у всіх абонентів, а батареї розряджаються швидше.

“Ми закуповуємо додаткове обладнання та розширюємо ємність мережі. Також просимо всіх клієнтів при відключенні світла не користуватися “важкими” програмами, такими як YouTube і відключити автоматичне завантаження фото та відео в месенджерах. Якщо всі виконають ці прості дії, нам буде легше забезпечити надійний доступ до мобільного інтернету”, – зазначили у Vodafone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.